Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BRØLET FRA 20’ERNE

3. marts 2022 20:00 22:30

Spillestedet Harders

En cabaret fra unge til unge i alle aldre – om at være verdensborger i en skrøbelig verden

SE DEN FORDI: Du vil se og høre, hvad generation Z har på hjerte om at være verdensborgere i en skrøbelig verden.

Til at skabe ”Brølet fra 20’erne”, har vi allieret os med to unge kulturaktører, Sofie Grøndahl og Sebastian Appel, som har fået “frie hænder” til at skabe deres egen Cabaret inden for festivalens tema – Verdensborger i en skrøbelig verden.

De har arbejdet målrettet mod at skabe et brøl af en cabaret, der vil give genlyd i Svendborgs vinterstille gader og baggårde. De har hentet de optrædende fra et bredt udsnit af kreative ”unge-miljøer”:


Jakob Jürgensen Trio
Er der noget galt i Danmark? Det mener den her trio, og de agter at synge højt og tydeligt omkring det. De vil have fokus på verdens tilstand, mens de spiller op til fest og får dig til at danse og protestere på samme tid.

Othilie
Othilie er 20 år og fra Odense. Hun har ifølge sig sev, aldrig været den bedste i skolen og heller ikke til dansk, men hun synes, det er fedt at kunne fortælle sine tanker og skrive uden at skulle leve op til noget. Othilie siger om sig selv: Jeg kan også være et provokerende svin, og det er fedt!

Benjamin
Benjamin har spillet musik hele sit liv bl.a. med sin far, som spillede russiske fortolkninger af folkemusik, og han har derved udviklet interessen for instrumental musik. Han byder på dét, han selv har døbt: “akustisk guitar epik”, hvor han blander sine melodier med elementer fra russisk folkemusik, pop og et snert af rock.

Ellen Prip
Ellen Prip er singer-songwriter fra Odense. Hun bevæger sig i et akustisk og stemningsfuldt univers med tekster, som er rå og ufiltreret ærlige. Med erfaring fra diverse festivaler og koncerter og den åbne scene i Odense, har Ellen alle værktøjerne til at trække jer ind i sit univers og sætte følelserne i gang.

Emil Pontoppidan
Emil Pontoppidan skriver fængende dansksprogede popsange med en snert af indierock. Hans storladne tekster handler om at følge sine drømme og finde sin indre frihed.
Tidligere har han optrådt under kunstnernavnet Ponti, hvor han har spillet på nogle af landets største scener, heriblandt Smukfest, Heartland og Vega.

Café Latte
Håber, I er parat til spilopper, når de to gøglere, der denne gang går under aliaset “Café Latte”, går på scenen for at underholde og få jer til at forundre jer over, hvad man rent faktisk kan gøre med sin krop og et skævt smil.

Red’n Sweet
Red’n Sweet er et råt og energisk rockband, der er opstået under Corona-epidemien. De har siden da headlinet på Langelands Efterskole, i Vester Skerninge og på Maskinen. Bandet arbejder nu hårdt for at komme ud og optræde på adskillige scener, store som små, og er klar på at sætte speederen i bund og sætte folk i femte gear.

kr.50 – kr.60 50 kr. ved køb på billetnet – 60 kr i døren

Arrangører:

Spillestedet Harders

Se Arrangør hjemmeside

Svendborg Dage med Brecht

Spillestedet Harders

Møllergade 36
Svendborg, 5700
Se Sted hjemmeside