Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SUNDETS STILHED

Audiowalk – vi kalder det usynligt teater

1. januar 2022 31. december 2022

Fra Maritimt Center til Brechts Hus

Lars Mikkelsen instruerer dig i at slentre og se

OPLEV DEN FORDI: Du vil overraskes af den skønne hybrid mellem en vandring og en teateroplevelse. Med Lars Mikkelsens fabelagtige fortællerstemme i ørene på en åndeløst smuk tur langs Øhavsstien – det kan næsten ikke blive bedre!

Alle dage fra solopgang til solnedgang – gå turen, når du har lyst

Varighed og længde: ca. 2-3 timer, ca. 6 kilometer

Sundets Stilhed er en dramatiseret lydfortælling, der krydser sporene af seks sydfynske forfattere – tre nulevende og tre afdøde.

De afdøde forfattere er Bertolt Brecht, Karin Michaëlis og Tom Kristensen, og de nulevende er Josefine Ottesen, Mikael Josephsen og Jesper Wung-Sung. Usynligt teater kalder vi det, fordi fortælleren guider publikum og på den måde er deres instruktør. Det vil sige, at du som publikum skal gøre, som Lars Mikkelsen siger. Han instruerer dig i at slentre og i at se.

For at imødekomme Svendborg og Sydfyns mange turister og besøgende fra alle lande kan Sundets Stilhed købes på både dansk, tysk og engelsk. I den tyske udgave er det skuespilleren Tom Wlaschiha, kendt fra tv-serien Game of Thrones, der er fortælleren. I både den danske og engelske er fortælleren Lars Mikkelsen.

kr.89 Billet: Hent Appen "BaggaardTeatret", der hvor du henter dine apps og køb turen dér 

Arrangør:

BaggårdTeatret

62214043

Se Arrangør hjemmeside