Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE – forpremiere

21. februar 2020 - 19:30 - 21:30

kr. 50 – kr. 100

Fredag d. 21. februar 2020 kl. 19:30 – yderligere forestillinger fra d. 24. februar  *  Sted: BaggårdTeatret – Caroline Amalie Vej 26, Svendborg  *  Billetter: https://www.baggaardteatret.dk  *  Billetpris: 100 kr./50 kr. ung u. 25 (SÆRPRIS forpremiere)  *  Varighed: ca. 2 timer inkl. pause

 

JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE – Forpremiere

BaggårdTeatret præsenterer den nyskrevne forestilling om forfatteren Karin Michaëlis med helt ny musik af Katinka.

Oplev et episk drama om det 20. århundrede set gennem en stærk kvindeskæbne. En filosofisk søgen efter det gode – også i en farlig tid. Er det muligt at være god i en ond verden?

Som barn i Randers samler pigen Karin på glasskår. Holder hun det gule op foran øjet, er det som at være inde i solen. Selv har hun et øje, der ser lige frem og et, der ser til siden. “Det gør ikke noget, man er grim, bare man er retskaffen,”  siger hendes mor. Karins liv udfolder sig i lyset af verdensbegivenhederne, og mens hun vokser op som et ungt menneske med stærk skrivetrang, tager en mor i den østrigske by Linz sin søn op i armene. Lille Adolf.

Krigen rykker nærmere, og Karin, der har etableret sig som international forfatter, åbner sit hjem på Thurø for en række politiske flygtninge fra Tyskland her iblandt Bertolt Brecht. Krigen kræver, at alle tager stilling. Men måske er det ikke så let at gøre det rigtige og klinke skårene, når det gælder familien.

Kan man lave om på virkeligheden uden at skære sig på løgnen?

Kunne du lide BaggårdTeatrets Reumertnominerede Brecht-forestilling? Så må du ikke gå glip af denne forestilling med samme instruktør. Se kreditering på BaggårdTeatrets hjemmeside.

Detaljer

Dato:
21. februar 2020
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr. 50 – kr. 100
Begivenhed Kategori: