Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det Store Skuffejern

25. februar 2016 - 20:00

kr.150

W5 Det Store Skuffejern stor

Hvad har Brecht og Per Vers tilfælles? Svaret er enkelt ­ fascinationen af kvinder. Men hvor kvinderne underlagde sig Bertolt Brecht, underlægger Per Vers og kompagni sig kvinderne ­ skulle man tro, når man læser oplægget til deres show! Mon ikke Per Vers med vanlig sans for at provokere og ironisere vil nuancere det billede?

I samarbejde med Det Kongelige Teater har rapper Per Vers, komiker Per Helge Sørensen og poetry slammer Peter Dyreborg skabt et sprudlende teatershow om den bløde mands hårde odds.

Det Store Skuffejern handler om manden, der ikke er bange for sine egne følelser. Ham, som forstår sin kvinde langt bedre, end hun selv gør, som både kan være blød og hård og som ikke er den mindste smule mere lykkelig af den grund.

Per, Per og Peter er cremen af cremen inden for hver deres kunstart. Men også tre mænd, som alle har mærket den moderne mands vilkår på deres egne utrænede kroppe. I dette genrefornyende show, er de ikke er bange for (læs: har fået lov til) at sige deres kvinder nogle sandheder.

Detaljer

Dato:
25. februar 2016
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.150
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Borgerforeningen
Telefon:
62222321
Hjemmeside:
www.borgerforeningen.info

Sted

Kulturhus Svendborg – Borgerforeningen
Ramsherred 4
Svendborg,
+ Google Map
Hjemmeside:
www.borgerforeningen.info