Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Berliner Kabaret – Brecht, Bier und Brot

27. februar 2016 - 19:30

kr.50 – kr.100

W10-2

Giv dig selv fri og tag med på en musikalsk, teatralsk, udfordrende og transpirerende rejse tilbage til 30’erne i forsøget på at genfinde stemningen fra Brechts Berlin.Vi har samlet en broget flok kunstnere til at underholde og provokere dig på turen, så hverdagens ulidelige banaliteter synes lysår væk. Du er velkommen til at møde op klædt i 30’er stil!

Det er lykkedes os at indfange en af Danmarks vildeste kvindelige entertainere Channe Nussbaum til at være rejseforfører på denne aften. Med udsøgt akkuratesse har hun valgt et par af sine musikalske venner, deriblandt Jens Tolsgaard, til at fuldende aftenens dynamiske orkester Cabaret Jidpop, som vil binde alle løse ender sammen i en musikalsk bridgeblanding.

Blandt andre deltagere vil du møde et skønsomt udvalg af lokale og verdensfjerne kunstnere i alle aldre og udtryk:

Dr. Rolf leverer et lille bundt kradse og eftertænksomme sange fra egen avl – et slag i ansigtet på den indre svinehund.

Kristina Hansen og Peter Skumme serverer en stemningsfuld musikfortælling om den unge franske kvinde Yoland og hendes kamp for kærligheden under 2. verdenskrig.

Daniel Toudal, frontfiguren fra rockgruppen SHRED, er denne aften sig selv og anskuer verden igennem sange helt uden omsvøb.

Claus Højmark lufter, med underspillet humor, sine bidende satiriske kommentarer over dagens dont i Danmark.

SNUK, 40 unge sangtalenter, synger Brecht for fuld udblæsning under ledelse af kor-dirigenterne Ulrich Klostergaard og Povl Balslev.

Andreas Greve og Cornelia Manikowski, tyske poeter, fremturer med tyske tekster fra egne penne, oversættelser og anden finurlig gebrokkenes dansk tale.

Pia Blohm og Peter Skumme mitbringen eine kleine musikalische Liebeserklärung an einen weichen und kuscheligen Freund – auf deutsch natürlich.

– og endelig har Peter Michaelsen, en udrangeret børneteaterskuespiller, lovet at gøre sit bedste for at ødelægge aftenen iklædt rollen som Sprechtstallmeister og den kendte Hr. Keuner.

Vi regner med, at tanken om at deltage denne aften, vækker din appetit og derfor vil du kunne stille din sult  på 1. sal i Harders fra kl. 18.30 – 19.30, hvor den tyske feinschmecker Joachim Schade vil kreere nogle prøver på sine evner indenfor den underkendte tyske madkunst.
Mad købes særskilt i cafeen på 1.sal og forudbestilles som tilvalg  sammen med billetkøb:  KLIK HER TIL BILLETKØB.

Velbekomme!

Detaljer

Dato:
27. februar 2016
Tidspunkt:
19:30
Pris:
kr.50 – kr.100
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Dage Med Brecht og Harders

Sted

Harders
Møllergade 36
Svendborg ,
+ Google Map