SVENDBORG MIT LIV med LATE NIGHT BRECHT

Tid: d. 19.september kl. 20:00
Sted: Fællesværkstedet, Frederiksøen (BaggårdTeatret)

Fra 0-180,- kr | BILETTER

Om Svendborg Mit Liv

Svendborg lever Danmarkshistorie om søslag, herregårde, hippier, kriser og konkurser som mærker i nutidens mennesker og mure. I Svendborg lever fortællinger om levet liv, som vi hver dag deler og digter videre på sammen. Kærlighedshistorier, forretningseventyr og røverhistorier fra de syv have lever side om side med historien om Det Gode Liv i de generationer af Svendborgensere, der bor, elsker, drømmer og længes i byen i dag.

BaggårdTeatret er taget på opdagelsesrejse i det Svendborg der lever, ånder eller gisper efter luft i år 2013. Vi har indsamlet refleksioner, historier og poesi  direkte fra bankende Svendborg-hjerter, og omsat det til by-nær scenekunst, der undersøger spørgsmålene: Hvem er vi, og hvad skal Svendborg blive i fremtiden?

 

Late Night Brecht

Tid: – i direkte forlængelse af forestillingen SVENDBORG MIT LIV)
Sted: Fællesværkstedet, Frederiksøen

Arrangementet er eksklusivt for publikum med billet til Svendborg Mit Liv d. 19. september, og foregår i forlængelse af forestillingen (efter en kort pause).

Træd ind i kridtcirklen. Festivalen har sat en dansk og to tyske kunstnere i stævne for at skabe et helt nyt stykke inspireret af Brechts tid i Svendborg og af Brechts teaterteorier.

BaggårdTeatrets dygtige skuespillere på Svendborg Mit Liv har sagt ja til at springe ud i det.

Sådan får vi lov til at opleve helt råt en reading på et brechtinspireret stykke dramatik på vej før, under og efter festivalen.

Skrevet af Sine Bang Nielsen (DK), Poul Groebels (DE-Berlin) og Max Martens (DE-Berlin)